Start Behandlingar Produkter Utbildning Bilder Referenser Kontakt

Tel. 0739 - 35 06 51  


E-post lena@lmhv.se

Jag driver sedan några år tillbaka en Redovisningsbyrå som heter EkoPeak. Med mitt arbete blir jag mycket stillasittande och axlarna är allt som oftast väldigt högt upp, vilket leder till värk som ibland är outhärdlig.

På en tjejträff stötte jag på Lena och blev nyfiken på hennes verksamhet och efter mitt första besök var jag helt såld.

Jag går numera hos Lena regelbundet och får hjälp med både ömmande muskler, inre stress och nu senast mitt ryggskott.

En behandling hos Lena innebär både osteopati, Zonterapi och Akupunktur och jag går dit ibland även om jag inte har något direkt besvär. Jag vet att hon tar hand om mig på bästa sätt, även om det just då inte gör ont på något specifikt ställe.

Jag mår alltid så himla bra efter ett besök hos Lena och rekommenderar henne till alla mina vänner. Brukar säga till dem att alla behöver Lena.

Jag heter Michael, är 54 år och arbetar som Projektledare. Har i många år haft problem med ryggen och har hunnit pröva en uppsjö behandlingar och metoder. De flesta har varit ganska verkningslösa eller har inte hjälpt annat än för stunden. Delvis beror mina problem på att jag har kontorsjobb som innebär mycket stillasittande.

Av en slump kom jag i kontakt med Lena. Hon har verkligen hjälpt mig på ett mycket bra sätt. Hon kombinerar olika typer av behandling med träningsråd dvs. hur jag ska undvika att få problem igen. Min uppfattning är att hon tar sig tid att lyssna på mig, försöker förstå min situation och att hon har mycket goda kunskaper inom sitt område.

Det har fungerat bra även symptomen har återkommit någon gång, men nu vet jag att kan få hjälp snabbt. Att hon är en positiv och härlig person gör inte saken sämre.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Lena!

Jag gick under flera år hos sjukvården för att få en förklaring och framförallt för att få hjälp med vad jag skulle göra för att bli fri från mina besvär.

Tryck i huvudet, Tinnitus, yrsel, värk i käken, i nacken, i axlar, i knä och fötter.  Ja i princip värk i hela kroppen

Till svar fick jag bl. frågan

- Vad tror du att det är?

Hm!

- Du är stressad och har spänningshuvudvärk och skall sluta att stressa.

- Du är deprimerad och skall testa SSRI-preparat mot depression.

Ok!


I vilket fall som helst var det ingen som gav mig något konkret vad som var fel och vad jag skulle göra för att komma på banan igen. Att ta det lugnt och äta SSRI preparat var inget som gjorde mig bättre och hur gör man för att sluta stressa när man inte känner sig stressad.


Absolut jag var envis och lyssnade inte på min kropp och borde gjort något långt tidigare så till slut kollapsade jag och kunde inte sköta mitt jobb. Min arbetsgivare sa att nu får det vara nog och de bokade tid hos Företagshälsovården. Jag har hela vägen fått mycket stöd från min arbetsgivare och kanske var det därför jag orkade kämpa och lyckades till slut hamna rätt.


Samtidigt bokade min man en tid hos en Osteopat och via honom kom jag i kontakt med Lena på Li ming Harmonivård.


Hos Lena förstod jag till sist vad det var som orsakade alla mina besvär något jag även tycker sjukvården borde ha förstått, att en olycka jag råkade ut för ca.20 år sedan kunde ha betydelse. Sjukvården kan inte lösa allt, det vet jag därför är jag tacksam att det finns alternativ till sjukvården som ser saker på ett annat sätt.


Jag går nu hos Lena och via akupunktur, massage och många enkla övningar går det åt rätt håll. Jag vet att det kommer att ta tid och att jag måste göra en hel del själv ett bra tag framöver. Det finns inga genvägar ett piller och allt blir bra. Det finns så mycket som Lena säger som får mig att börja förstå och det får mig att känna hopp, att en dag vara utan värk, att det INTE är värken som styr mitt liv utan jag som styr min eventuella värk.


Jag jobbar nu full tid igen och det fungerar perfekt MEN jag får aldrig glömma och återgå till mina gamla vanor.


Tack för ordet!

Birthe  51 år